IT divizija

IT divizija

Podjetje deluje na področju vseh vej IT-ja, s svojimi partnerji smo sposobni v izjemno kratkem času zagotoviti še tako kompleksno rešitev.

Nekaj najpomembnejših področij, s katerimi se ukvarjamo:

  1. Izdelava programske opreme na ključ: Naše podjetje vam nudi izdelavo programske opreme po meri vaših potreb. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za razvoj programske rešitve, ki bo popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam.

  2. Popravki na zastarelih platformah in posodobitev: Če vaša obstoječa programska oprema ne deluje več pravilno, ali pa potrebujete posodobitve, smo tukaj, da vam pomagamo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da boste spet lahko nemoteno delali.

  3. Optimizacija procesov v industriji s kompleksnimi IT rešitvami: Za podjetja, ki iščejo učinkovitejše načine dela, ponujamo kompleksne IT rešitve za optimizacijo procesov. S tem lahko prihranite čas, denar in energijo.

  4. Trendovske aplikacije na ključ za mobilne naprave: Če potrebujete aplikacijo za vašo mobilno napravo, smo tukaj, da vam pomagamo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za razvoj aplikacije, ki bo prilagojena vašim željam in potrebam.

  5. Dodatne rešitve na že obstoječi programski opremi: Če imate že obstoječo programsko opremo, vendar potrebujete dodatne rešitve, smo tukaj, da vam pomagamo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za dodatne funkcionalnosti, ki jih potrebujete.

  6. Celovite spletne rešitve: Za podjetja, ki potrebujejo celovito spletno rešitev, smo tukaj, da vam pomagamo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za razvoj spletne strani, ki bo popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam.

  7. Sistemski inženiring: Za podjetja, ki potrebujejo pomoč pri izgradnji sistemov, smo tukaj, da vam pomagamo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za razvoj in implementacijo sistemov, ki bodo popolnoma prilagojeni vašim potrebam.

  8. Rešitve z uporabo razširjene resničnosti XR (VR, AR, MR): Razširjena resničnost (XR) ponuja neverjetne možnosti za interakcijo s strankami in uporabniki. Naše podjetje vam lahko pomaga pri razvoju VR (virtualne resničnosti), AR (obogatene resničnosti) in MR (mešane resničnosti) rešitev, ki bodo izboljšale vaše poslovanje in izkušnjo strank. S pomočjo XR lahko ustvarimo edinstvene, interaktivne in vizualno privlačne izkušnje, ki bodo vaše poslovanje izpostavile na najboljši možni način.

  9. 24-urni servis in podpora: Naša ekipa strokovnjakov je vedno na voljo za vse vaše težave, vprašanja in podporo. S 24-urnim servisom in podporo vam zagotavljamo, da bomo vedno na voljo, ko nas boste potrebovali.