O podjetju

O podjetju

INBEX je inovativno podjetje, ki se že od leta 1991 ukvarja z razvojem informacijskih tehnologij in zagotavlja kompleksne rešitve strankam v različnih industrijah. Naš vizionarski duh in nenehen razvoj na področju IT-ja sta ključna faktorja naše uspešnosti. Naša strokovna ekipa, sestavljena iz izkušenih inženirjev, se osredotoča na razvoj uporabniku prijaznih aplikacij za različne naprave, modeliranjem 3D vsebin, optimizacijo procesov in uporabo razširjene resničnosti XR (VR, AR, MR).

Smo ponosni na svoje samostojne izdelke, ki so se uveljavili tako doma kot v tujini. Poleg tega pa se ukvarjamo tudi s popravki na zastarelih platformah in posodabljanjem obstoječih rešitev. S svojim znanjem in izkušnjami si prizadevamo za optimizacijo procesov v industriji s kompleksnimi IT rešitvami ter zagotavljanje celovitih spletnih rešitev.

V sodelovanju s podjetji se osredotočamo na digitalno transformacijo ter pomagamo strankam pri prehodu na novo tehnologijo in izboljšanje digitalne kulture v podjetju. Naš cilj je soustvarjati prihodnost in postati vodilni ponudnik informacijskih rešitev na trgu, pri tem pa opravljati svoje delo s strastjo in predanostjo ter ustvarjati rešitve, ki presegajo pričakovanja strank.